Alle samlingerLær mer om
🔒 Last opp private anbud i Cobrief

Bruk Cobrief til å vurdere og skrive private anbud i tillegg til de offentlige.

Even Dalen avatar
Skrevet av Even Dalen
Oppdatert over en uke siden

Fra hjem-siden i Cobrief kan du trykke «Pluss»-knappen øverst til høyre.

Derfra får du mulighet til å legge inn en ny privat konkurranse ved å fylle ut følgende:

1. Kunde - her søker du opp kunden i Brønnøysundregisteret.

2. Skriv inn en tittel på anbudet, enten du har fått fra en innkjøper eller en tittel du lager selv.

3. Skriv en egen beskrivelse, eller lim inn en beskrivelse fra innkjøper. Dette brukes for å lagre intern informasjon du ønsker å huske på. Informasjonen vil være tilgjengelig for AI-en.

4. Skriv inn en leveringsfrist. Er det ikke fastsatt leveringsfrist enda kan sette en dato langt frem i tid.

Etter å ha trykket «Opprett konkurranse» blir du nå sendt til den vanlige screening-siden for anbudet. Du kan kjenne igjen at dette er et privat anbud ved å se merket med «Privat» øverst til høyre.

Cobrief vil først generere en tolkning når du har lastet opp relevante dokumenter, noe du gjør ved å dra de inn på siden eller trykke «Last opp dokumentpakken».

Merk at private anbud ikke krever dokumentpakken før du oppretter tilbudet.

Du kan nå opprette et tilbud og starte skrivingen.

Videre finner du igjen det private anbudet i fanen for «Vurderes» eller «Utarbeides» fra Finne-siden. Private anbud kjenner du igjen ved at det står «Privat» oppe til høyre i kortet.