GĂ„ til hovedinnhold
Alle samlingerLĂŠr mer om
🔔 Sett opp anbudsvarsler

Legg til flere personer i varslingene, eller blir varslet direkte i Slack.

Jonas Klafstad avatar
Skrevet av Jonas Klafstad
Oppdatert over en uke siden

FÄ varsler enten pÄ e-post eller i Slack nÄr nye relevante anbud publiseres. Varslene settes opp ved Ä fÞrst trykke pÄ «Anbudsvarsler» i menyen oppe til venstre.

Alle varsler baserer seg pÄ filtrene som er satt opp pÄ selskapet, med innkjÞpskoder, nÞkkelord, relevansepoeng og innkjÞpere. Du kan sette opp sÄ mange varsler du Þnsker. F.eks kan du sette opp en sanntidsvarsel i Slack, og samtidig motta e-post med varsler for en gang i uken.

Varsler pÄ e-post

1. Trykk «Opprett ny varsel».

2. Deretter velger du kanal du vil varsles i (2). Har du Slack kan Cobrief sende en melding til en felles Slack-kanal.

3. Velg hvem som skal motta e-postvarsel dersom du har valgt e-post som kanal.

4. Velg nÄr du skal varsles. Alle varsles sendes ut klokken 07:00 om morgenen, unntatt sanntidsvarsler som sendes nÄr konkurransen utlyses pÄ Doffin.

For at en kollega skal motta varsler mÄ de ha blitt invitert til arbeidsomrÄdet ditt.

Varsler via Slack

Bruker selskapet ditt Slack anbefaler vi Ă„ sette opp en varsling via Slack, da dette gjĂžr det lettere Ă„ samarbeide og diskutere nye anbud som dukker opp innad i selskapet.

Velg «Slack» og start med Ä koble Cobrief til deres arbeidsomrÄde i Slack. Trykk pÄ «Koble til Slack» og gi Cobrief tilgang til Ä sende meldinger i deres Slack.

NÄr Slack er koblet til kan du skrive inn kanalen du vil fÄ varsler. Vi anbefaler Ä opprette en helt ny kanal du f.eks kan kalle «anbud». Setter du den privat mÄ du invitere Cobrief til kanalen, sÄ det letteste er Ä sette kanalen offentlig.

Skriv inn kanalen du vil koblet til og trykk «Test varsling» for Ä se at varslingene dukker opp som forventet i kanalen.

Til slutt velger du nÄr varslene skal sendes. Fordelen med Ä velge at nye utlysninger sendes i sanntid er at du vil fÄ en notifikasjon og melding per anbud, som kan vÊre bedre nÄr man skal diskutere spesifikke anbud innad i selskapet. Velger du hver ukedag vil du ikke fÄ varslinger i helgen eller pÄ natten, som du kan gjÞre nÄr varsler sendes i sanntid.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet?