GĂ„ til hovedinnhold
Alle samlingerLĂŠr mer om
đŸ‘‹đŸŒ Inviter dine kolleger

La flere fÄ varsler om nye anbud, og samarbeid om vurdering og skriving av anbud.

Jonas Klafstad avatar
Skrevet av Jonas Klafstad
Oppdatert over en uke siden

For at andre ansatte i selskapet skal fÄ varsler, kunne lese tolkninger og bidra pÄ utarbeidelsen av anbud mÄ du invitere de til ditt arbeidsomrÄde.

I menyen oppe til venstre i Cobrief kan du velge «Administrer brukere».

Du fÄr nÄ opp listen over eksisterende brukere. I Þverste tekstfelt skriver du inn e-posten du Þnsker Ä invitere. Pass pÄ at e-posten er riktig, fordi dette er e-posten personen mÄ bruke for Ä kunne godta invitasjonen.

Trykk «Inviter ny bruker», sÄ vil den ansatte fÄ tilsendt en e-post med invitasjon.

Finner dere ikke invitasjonen? Husk Ă„ sjekke sĂžppelpost!

NÄr invitasjonen er send kan du trykke pÄ meny-ikonet til hÞyre i tabellen for Ä sende invitasjonen pÄ nytt eller slette den. Finner dere ikke e-posten med invitasjon kan du trykke «Kopier invitasjon», sÄ vil du fÄ en direktelenke til invitasjonen som du kan sende f.eks via teams eller slack til personen du vil invitere.

NĂ„r e-posten er invitert burde du legge personen inn i listen over e-postvarsler.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet?