Alle samlingerLær mer om
🏎️ Skriv effektivt med hurtigtaster i Cobrief

En liste over alle hurtigtastene vi støtter i Cobrief når du skriver tilbud.

Even Dalen avatar
Skrevet av Even Dalen
Oppdatert over en uke siden

Hurtigtaster i Cobrief

Cobrief støtter mange hurtigtaster, blant annet Markdown.

Mens du skriver:

• Trykk Ctrl+B eller Cmd+A på Mac for å gjøre teksten fet.

• Trykk Ctrl+I eller Cmd+I på Mac for å gjøre teksten kursiv.

• Trykk Ctrl+Shift+X eller Cmd+Shift+X på Mac for å gjøre teksten gjennomstreket.

• Trykk Ctrl+U eller Cmd+U på Mac for å gjøre teksten understreket.

• Trykk Ctrl+A eller Cmd+A på Mac for å markere hele blokken, trykk igjen for å markere dokumentet.

På begynnelsen av en hvilken som helst linje med tekst, prøv disse hurtigtastene:

• Skriv mellomrom for å skrive med AI.

• Skriv / for meny med valg av titler og lister.

• Skriv *, -, eller + etterfulgt av mellomrom for å lage en punktliste.

• Skriv 1., a., eller i. etterfulgt av mellomrom for å lage en nummerert liste.

• Skriv # etterfulgt av mellomrom for å lage en H1-overskrift.

• Skriv ## etterfulgt av mellomrom for å lage en H2-underoverskrift.

• Skriv ### etterfulgt av mellomrom for å lage en H3-underoverskrift.

• Skriv --- etterfulgt av mellomrom for å lage en horisontal delelinje.

Mens du har fokus på en liste:

• Skriv Tab for å flytte listen til høyre.

• Skriv Shift+Tab for å flytte listen til venstre.