GĂ„ til hovedinnhold
Alle samlingerOfte stilte spÞrsmÄl
🏆 Hvordan melder jeg meg pĂ„ konkurranser, stiller spĂžrsmĂ„l og leverer?
🏆 Hvordan melder jeg meg pĂ„ konkurranser, stiller spĂžrsmĂ„l og leverer?
Jonas Klafstad avatar
Skrevet av Jonas Klafstad
Oppdatert over en uke siden

Selv om vi jobber for Ä gjÞre prosessen enklere, mÄ brukerne fortsatt bruke konkurranseplattformene (KGV) for Ä registrere interesse, stille spÞrsmÄl og sende inn anbud. Dette er nÞdvendig fordi vi ikke alltid har tilgang til API-er for direkte integrasjon. Vi forenkler imidlertid prosessen ved Ä tilby veiledning og relevante linker.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet?